Eksperti zbulon shifrën e pabesueshme: Ja sa do kushtojë vaksina kundër koronavirusit

Dekani i farmakologëve italianë dhe themeluesi i Institutit Mario Negri për Kërkime Farmakologjike, Silvio Garattini deklaroi se një dozë vaksine mund të kushtojë deri në një mijë euro, një shifër e papërballueshme për shumë vende.

Ai shprehet se Europa duhet të udhëheqë rrugën për qasje të barabartë në vaksinën antiCovid.