Kjo pikture, e cila ka perlotur 😭 boten, eshte nga me te cmuarat ne Evrope

Kjo pikture, e cila ka perlotur 😭 boten, eshte nga me te cmuarat ne Evrope, jo vetem nga cmimi por me shume nga mesazhi qe percjell….
Nje i moshuar ishte denuar me vdekje te ngadalte, duke e lene pa ushqim derisa te vdiste. Lejohej vetem nje person nga te afermit ta vizitonte cdo dite.
E bija, pasi i behej kontrolli nga rojet e burgut, hynte dhe qendonte sa kohe ishte e lejueshme prane te atit. Kaluan dite dhe plaku nuk po vdiste, atehere rojet vendosen te ndiqnin veprimet e saj. Kur pane se e bija e ushqente te atin me qumeshtin e saj, raportuan menjehere tek eproret e tyre. Gjykata u mblodh perseri, por nuk kishte ligj qe ndalonte veprimin e vajzes se tij. Pas disa ditesh plaku u lirua…
Qellimi i piktures eshte, te jape nje mesazh te qarte, se gruaja pavaresisht cfare eshte, bije, moter, grua apo nene, ka misionin e madh te jape jete, ti lartesoje gjerat deri ne pafundesi….😌