Madhështore, 80 mijë euro brenda emisionit, sigurohen paratë për Elian dhe Mirandën

Në një emision maratonë të mbajtur sonte nga Shqiptarët për Shqipëtarët në krye me Elvis Nacin dhe Sidrit Bejlerin dhe per nderë të Natës së Kadrit, falë bamirësve me zemër të madhe u siguruan shumat për dërgimin për shërim të Elias dhe Mirandës!

Dy raste që prekën shqiptarët, Elia dy javëshe që ka në rrezik jetën e Miranda 21 vjeq me Leukemi Akute

Lajmi i madh ishte që brenda emisionit Shqiptarët me zemër të madhe dhuruan shumat e duhura për tu dërguar në mjekim të dyja në shtetet e jashtme.

Ketu ishte emisioni i plotë: