Milionere e të rre.zikshëm, cilat janë 4 historitë e dashurisë e Vipave shqiptare që u s.huan nga vr.asja (FOTO LAJM)

Kr.imi dhe ba.ndat e rre zikshme janë një realitet i hidhur për shqiptarët të cilët kanë hu.mbur njerëz të dashur pas përplasjeve me këto indivitë të rr.ezikshëm.

Ndërkohë që në Shqipëri, së fundmi është rikthyer ndjeshëm tema e ba.ndave kr.iminale, rikthejmë në vëmendje, vetëm 4 nga vr.asjet e bujshme të cilat morën jetën 4 të dashurve të 4 figurave femërore “VIP” në Shqipëri, Rudina Magjistari, Inis Gjoni, Adelina Ismaili dhe Fjolla Morinës.

Rudina Magjistari-Denis Gina

Para shumë vitesh moderatorja e emisionit të pasdites në “Tv Klan”, Rudina Magjistari njihej në Tiranë si e fejuara e Denis Ginës, i njohur si kapo i grupit famëk.eq të “Rruga e Kavajës”, një nga gan.gsterët më në zë të Tiranës.

27-vjeçarin e vr.anë më 22 qershor të vitit 1999-të, një k.rim i ndodhur në periferi të Tiranës.

Inis Gjoni- Arian Selimi:

Gjithashtu edhe këngëtarja apo regjisorja Inis Gjoni, ka pasur një fat të tillë me të fejuarin e saj.

Në vitin 2002 Inis Gjoni njohu njeriun e zemrës Arian Selimin, i cili u n.da nga jeta disa vite më parë pas një ekz.ekutimi ma.fioz në Tiranë.

Lidhja e saj me biznesmenin me origjinë nga Shkodra ecte shumë mirë deri në vitin 2004, Selimi përfundoi në pr.anga, i aku.zuar si kapo i një rrjeti të fuqishëm dr.oge.

Vajza e ekraneve dhe i ndjeri ishin në një lidhje dashurie prej 9 vitesh dhe me li.rimin i tij nga bu.rgu çifti rinisi bashkëjetesën, lidhje nga e cila erdhi në jetë vajza.

Fjolla Morina:

Gjithashtu edhe këngëtarja Fjolla Morina ka pasur një fat të zi, në lidhjen e saj të dashurisë.

Këngëtarja Morina pak kohë më parë u përfol se ka qenë në një marrëdhënie me personin që mbeti i vd.ekur gjatë një ate.ntati në Sukth.

Në ngjarjen në fjalë humbën jetën ish-shefi i Antikrimit Ekonomik në Policinë e Tiranës, Ervin Dalipaj dhe Juxhin Dautaj.

Adelina Ismaili- Triumf Riza:

Triumf Riza ishte i dashuri i këngëtares së njohur Adelina Ismajli, i cili u v.ra në Prishtinë më 30 gusht 2007.

  • Vr.asja e oficerit Triumf Riza para disa vitesh tr.onditi opinionin publik, dhe “shka.tërroi” të dashurën e tij, Adelinën, e cila disa kohë më vonë i kushtoi edhe një baladë me titull “Trimit tim”.