Riatdhesimi/ Publikohen datat, oraret dhe vendet e fluturimeve të rradhës

Koronavirusi. Shumë shqiptarë janë kthyer në atdhe dhe udhëtimet vazhdojnë.

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjitikës ka publikuar së fundmi orarin dhe vendin e riatdhesimeve të rradhës, në datat 14 Maj deri në 20 Maj. Udhëtimet do të jenë të mundura nga Stambolli, Milanoja, Zyrihu, Londra, Roma drejt Tiranës.

Udhëtimet kryhen me “Air Albania” dhe qytetarët duhet të prenotojnë fillimisht biletën sipas orareve të mëposhtme:

Datat 14-15 Maj:
14 Maj në orën 07:40-08:25 fluturimi Stamboll-Tiranë
14 Maj në orën 15:17:05 fluturimi Tiranë-Milano
14 Maj në orën 18:10-20:15 fluturimi Milano-Tiranë
15 Maj në orën 07:15-08:40 fluturimi Tiranë-Romë
15 Maj në orën 09:50-11:15 fluturimi Romë-Tiranë
15 Maj në orën 15:00-17:05 fluturimi Tiranë-Milano
15 Maj në orën 18:10-20:15 fluturimi Milano-Tiranë

Datat 16-18 Maj:
16 Maj në orën 12:00-14:30 fluturimi Tiranë-Frankfurt
16 Maj në orën 15:30-18:15 fluturimi Frankfurt-Tiranë
16 Maj në orën 15:30-18:15 fluturimi Frankfurt – Tiranë
17 Maj në orën 12:00-14:15 fluturimi Tiranë – Zyrih
17 Maj në orën 15:15-17:15 fluturimi Zyrih – Tiranë
18 Maj në orën 12:00-14:00 fluturimi Tiranë – Londër
18 Maj në orën 15:00-19:05 fluturimi Londër – Tiranë

Datat: 19-20 Maj
19 Maj në orën 12:00-14:45 fluturimi Tiranë – Paris
19 Maj në orën 15:45-18:15 fluturimi Paris – Tiranë
20 Maj në orën 07:15-08:40 fluturimi Tiranë – Romë
20 Maj në orën 09:50-11:15 fluturimi Romë – Tiranë
20 Maj në orën 15:00-17:05 fluturimi Tiranë – Milano
20 Maj në orën 18:10-20:15 fluturimi Milano – Tiranë