(Video) Dalin pamjet nga e keqja e madhe që ndodhi pasditen e sotme, banorët me lot në sy: Zhurmë dëgjuam dhe ballkonet e shpëtive u shkëputën dhe…

Ministria e Shëndetësisë në Liban në vend raportoi për një numër shumë të madh të lën duarish.

Ndërsa, xhamat u th yen nga ndërtesat dhe ballkonet u shkëputen nga impa kti, është shprehur një dëshmitar për agjencinë e lajmeve Reuters.

Nuk është ende e qartë se çfarë e ka shka ktuar shpë rthimin dhe se çfarë lloj eks plo zivash ndodheshin në magazinë.

Video/ Pamje të frikshme nga shpërthimi i fuqishëm në Bejrut …

“Pashë fla kët dhe tymin që dilnin mbi Beirut. Njerëzit po ulër isnin, vraponin dhe ishin të gja kos ur. Ball konet u shk ëput ën nga shtëpitë.
Videohttps://youtu.be/SU4tqmw_qR4